Nou post de la jornada mamut de futbol sala

Nou post de la jornada mamut de futbol sala

La jornada del passat cap de setmana del futbol sala mamut ens deixa un balanç de 13 victòries, 2 empats i 11 derrotes.

 

Aleví A, Infantil A i Juvenil A femenins es mantenen invictes i líders després de sumar noves victòries aquest cap de setmana. El Cadet C masculí sumava un gran triomf en una pista complicada per seguir a dalt a la classificació en un inici de temporada exigent en el que encara no ha perdut. Mateixa situació pel Sènior B masculí que, malgrat va deixar escapar els primers punts de la temporada a l’empatar aquest cap de setmana, encara no coneix la derrota i segueix a les posicions capdavanteres. El Benjamí A i el Sènior B femení segueixen escalant posicions i sumaven dissabte la tercera victòria consecutiva. Acabem aquest resum amb l’Aleví C masculí que va aconseguir un nou triomf i segueix lluitant entre els primers classificats.

 

Pel que fa als equips de categoria nacional vam tenir doble victòria dels conjunts masculins i derrota del Sènior A femení. El Juvenil A masculí de la Divisió d’Honor Nacional sumava un triomf en un partit molt igualat. El Sènior A masculí de la 2a B Nacional va aconseguir tornar de Mallorca amb els 3 punts després d’aixecar un 3 a 1 advers. Finalment el Sènior A femení de la 1a Divisió Iberdrola va caure 0 a 4 davant el LBTL Alcantarilla.

 

Finalment destacar el doble enfrontament d’Aleví A i Infantil A masculins a pista de Barça on es va competir en tot moment i en que l’infantil va estar a prop de puntuar.

 

Fent click a les infografies que trobareu a continuació podreu veure tots els resultats de la jornada.

 

Proper cap de setmana més!