Aleví A masculí i Juvenil A femení, bones victòries en pistes complicades

Aleví A masculí i Juvenil A femení, bones victòries en pistes complicades

El passat cap de setmana ens ha deixat una nova jornada plena de partits els quals ens han deixat un balanç de 15 victòries, 2 empats i 7 derrotes.

De totes aquests triomfs destaca la gran jornada dels més petits de la casa amb un ple de victòries espectacular. Els dos Minibenjamins, el Benjamí i els quatre Alevins masculins i femenins van sumar els tres punts.

 

L’Aleví A masculí va aconseguir un gran triomf per 5 a 6 en una de les pistes més complicades com és El Pujolet davant el Manresa F.S. en un partit trepidant. El Juvenil A femení també va sumar una victòria de molt valor 3 a 9  a domicili d’un dels rivals forts de la competició, el Penya Esplugues A.E.. A aquests bons resultats podem afegir-hi el bon paper dels Infantils A masculí i femení que van sumar nous triomfs.

 

D’aquesta jornada destacar també el paper dels Sèniors B masculí i femení. Els nois van aconseguir la tercera victòria en tres partits i les noies van sumar el primer triomf de la temporada.

 

Per la seva banda el Sènior A femení va veure interrompuda la seva gran dinàmica en aquest inici de temporada a la 1a Divisió i va obtenir la seva primera derrota com a local davant d’un dels rivals top de la lliga. Les mamuts van caure 2 a 4 contra Futsi Atlético Navalcarnero en un partit que va quedar molt condicionat pel 0-3 del descans. Les nostres malgrat tot van competir fins al final.

 

Fent click a les infografies que trobareu a continuació podreu veure tots els resultats de la jornada.

 

Proper cap de setmana més!