La jornada del futbol sala mamut ens deixa molt bons resultats

La jornada del futbol sala mamut ens deixa molt bons resultats

El passat cap de setmana ha estat novament ple de futbol sala i de partits interessants. La jornada ha tingut un balanç força positiu pels equips mamuts que han obtingut 19 victòries, 1 empat i 6 derrotes. 

 

Destaquem les victòries de 4 dels 5 equips de Divisió d'Honor. L'Aleví A i l'Infantil A masculins es van imposar al C.F.S. Eixample; el Juvenil B masculí a l'Alcoletge C.F.S.; i el Juvenil A femení a l'Almacelles C.F.S.. De la mateixa manera els tres equips de categoria nacional van sumar un nou cap de setmana sense perdre. Victòries del Juvenil A masculí davant el Ripollet F.S.; i del Sènior A femení contra el Leganés F.S. que li serveix per col·locar-se 3r a Primera Divisió. El Sènior A masculí va sumar un empat davant Natació Sabadell després d'aixecar un 0 a 2 advers.

 

Per altra banda la base femenina va sumar ple de victòries. Aleví A, Infantil A, Cadet B, Cadet A i Juvenil B també van sumar els 3 punts!

 

Us deixem tots els resultats de la jornada fent click a les infografies d'aquí baix. El proper cap de setmana més!