Temporada històrica per la secció de futbol sala!

Temporada històrica per la secció de futbol sala!

Les darreres setmanes han estat molt intenses pel futbol sala mamut. El final de temporada ha tingut emocions fortes i encara en queden algunes més. Moltes victòries i alegries i també algunes derrotes. En definitiva un grapat d’experiències que ens fan gaudir i créixer com a club. Us les detallem a continuació!

 

El Sènior A femení ha fet història aquesta temporada. Després de proclamar-se campió de lliga a Segona Divisió Nacional les mamuts van guanyar el play-off d’ascens a 1a Divisió i la temporada vinent jugaran a la màxima categoria estatal. El gran any ha estat arrodonit amb la classificació per la final de la Copa Catalunya que es disputarà a l’agost.

 

El Sènior A masculí per la seva banda va aconseguir el desitjat objectiu que portava perseguint algunes temporades, l’ascens a 2a B nacional. El títol de lliga aconseguit al grup 2 de Tercera Nacional ha significat l’ascens directe pels mamuts. A més a més els nostres van superar diverses rondes de la Copa Catalunya, eliminant a dos equips de 2a B i finalitzant el seu camí davant el Sala 5 Martorell de 2a Nacional en un partit molt competit.

 

El Juvenil A masculí repeteix per segona temporada consecutiva subcampionat per darrera del Barça i disputarà aquest cap de setmana els vuitens del Campionat d’Espanya de Clubs. Els mamuts estan entre els 16 millors equips d’Espanya i dissabte es jugaran a pista de ElPozo Múrcia l’accés a la fase final.

 

El Juvenil C masculí s'ha proclamat subcampió de lliga a 2a divisió i aquest segon lloc el fa ascendir a 1a divisió per la propera temporada. De la mateixa manera el Juvenil B femení també es va proclar subcampió de lliga a 1a divisió.

 

L’Aleví A femení ha signat també una temporada espectacular proclamant-se Campió de Catalunya i classificant-se pel Campionat d’Espanya de Clubs. Les mamuts disputaran aquest proper cap de setmana a Saragossa la fase prèvia. A més també tenen opció d’aconseguir el doblet català o triplet absolut si guanyen la final de Copa Catalunya per la qual també s’han classificat.

 

Aquesta temporada 22/23 l’A.E. Les Corts UBAE serà el club amb més representants a les finals de la Copa Catalunya. Benjamí A, Aleví A femení, Cadet A femení, Cadet A masculí i Sènior A femení són els equips protagonistes que han aconseguit aquesta fita. Totes les finals, a excepció de la del Sènior femení, es disputaran el cap de setmana del 10 i 11 de juny.

 

Destacar també que el Benjamí A es va quedar a les portes de la final del Campionat de Catalunya caient a semifinals per la mínima. De la mateixa manera el Cadet A femení va perdre la final del Campionat de Catalunya als penals quedant així subcampiones. Ambdós equips tindran una altra oportunitat d’aixecar un títol a les finals de Copa Catalunya. Finalment fer un reconeixement al Juvenil A femení, que ha ajudat durant la temporada al Sènior A femení a aconseguir l’ascens a 1a i a més han competit fins el final per tot, quedant subcampiones de lliga i caient per la mínima a semifinals de Copa Catalunya.

 

Enhorabona a tots i totes les mamuts per la gran temporada realitzada. El talent, l’esforç i la feina ben feta tenen recompensa. Més enllà dels resultats, de guanyar o perdre, seguim creixent i sumant experiències que ens faran millors jugadors/es i millors persones.

 

1,2,3, MAMUTS!